Najaarscompetitie 2019

17 juni 2019


Al is de zomer nog maar net begonnen, is de inschrijving voor de Najaarscompetitie 2019 (NJC) alweer geopend. Hierin wordt gespeeld in poules van acht ploegen, waarin een halve competitie wordt gespeeld (zeven speeldagen).

Dit jaar is er naast de (dubbel)competitie (17+, 35+ en 50+) ook een 8&9 competitie, voor de beginnende speler, die toch eens wil kijken hoe het is om wedstrijdjes te spelen. Een 8&9 team bestaat tijdens een competitiewedstrijd uit minimaal 3 spelers. Per wedstrijddag worden twee dubbels gespeeld, waarin alle combinaties mogelijk zijn (DD, HD, GD). Zo kan het dus voorkomen dat twee vrouwen tegen een man en een vrouw spelen of tegen twee mannen.

De NJC competitie start op donderdag 12 september en zal afhankelijk van de poule grootte en het weer in de week van 24 oktober of een week later eindigen.Alle weken kan er op donderdag, vrijdag(avond), zaterdag en/of zondag gespeeld worden. Er zijn veel opties (HD/DD/GD etc) in de verschillende leeftijdscategorieën 17+, 35+ of 50+ dubbel (laatste alleen op vrijdag overdag).

Voor ieder wat wils dus, van beginner tot gevorderde.  

Voor meer informatie over de speeldata en competitiemogelijkheden zie de bijlagen. 

Als je zin hebt om mee te spelen, probeer een team bij elkaar te krijgen en geef je volledige team voor zondag 30 juni bij mij op via de mail. Mocht je eventueel geen team bij elkaar krijgen, dan kun je je als reserve natuurlijk ook altijd opgeven, dan geef ik je naam door aan de eventueel deelnemende competitie teams.  

Heel veel succes en als je nog meer informatie wilt, kijk op www.knltb.nl of stuur mij een mailtje. 

Met vriendelijke groeten,

Evelyn van Heese

VCL TC De Leigraaf

[email protected]

aanbod-najaar-2019-incl-klasse-indeling.pdf datanajaarscompetitie2019.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 42846406

Clubhuis

Leigraafseweg 6
6671 MC Zetten