Top jeugdtennis bij jou in de buurt!

25 juli 2018


Van maandag 6 tot en met zaterdag 11 augustus 2018 zijn de banen van Tulip Tennisvereniging in Hilversum decor voor de strijd om de nationale enkel- en dubbelspeltitels van de Menzis Nationale Jeugd Kampioenschappen (NJK). Een unieke kans om top jeugdtennis te zien bij jou in de buurt! De toegang is alle dagen gratis. Bekijk hier de video van de Menzis NJK van vorig jaar.

Deelnemers
Vele tennistalenten komen in actie in de categorie├źn t/m 12, 14, 16 en 18 jaar. Het deelnemersveld bestaat uit talentvolle jongens en meisjes die de toekomstige vertegenwoordigers van het Nederlandse tennis zijn. Thiemo de Bakker, Robin Haase, Arantxa Rus en Richel Hogenkamp zijn een aantal voorbeelden die hen voorgingen in het winnen van de nationale titel bij de NJK en de top wisten te bereiken.
 
Aanvangstijden
De opening van de NJK is op maandag 6 augustus om 9.00 uur op het park van Tulip Tennisvereniging in Hilversum. Aansluitend zullen de eerste partijen t/m 12 jaar gespeeld worden. Op dinsdag en woensdag starten de wedstrijden om 9.00 uur, de overige dagen om 10.00 uur. De enkelspel finales worden op zaterdag 11 augustus gespeeld.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 58787311

Clubhuis

Leigraafseweg 6
6671 MC Zetten