Voorjaarscompetitie 2020

09 januari 2020


Hoi allemaal, 

Het nieuwe jaar is alweer begonnen. Hopelijk wordt het voor iedereen een gezond, gelukkig en sportief jaar, waarin we veel mogen genieten op de tennisbaan. De KNLTB heeft in elk geval voor de Voorjaarscompetitie 2020 weer een zeer divers competitieaanbod voor senioren op iedere dag van de week (behalve maandag), voor elke leeftijd, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. 

Door wedstrijden te spelen verleg je je grenzen, verbeter je jezelf keer op keer en je leert eenvoudig nieuwe mensen kennen. Het is napraten met je teamgenoten over die ene rally onder het genot van een hapje en drankje. Iedereen kan meedoen, want er is altijd wel een wedstrijdsoort voor jou!  De competitie start zaterdag 4 april en eindigt donderdag 4 juni (afhankelijk van de speeldag, ivm Pasen, meivakantie, Bevrijdingsdag en Hemelvaart) 

Meer info over de speeldagen en het competitie aanbod in de bijlagen of op www.knltb.nl/voorjaarscompetitie Zin om mee te doen, geef je individueel of als team op voor dinsdag 14 januari via een mailtje aan mij, [email protected]

aanbod voorjaar 2020.pdf datavoorjaarscompetitie2020.pdf

Nieuwscategorieën