We mogen weer dubbelen!

21 mei 2020


Goed nieuws, wij hebben van de KNLTB bericht gekregen dat er vanaf nu ook gedubbeld mag worden, mits de 1,5 meter afstand gehandhaafd wordt. De gemeente, met wie wij moeten afstemmen, heeft het bericht van de KNLTB ook ontvangen en ons gisteravond bericht akkoord te gaan. Het clubhuis en het terras moeten vooralsnog gesloten blijven tot 1 september. Er wordt gekeken naar de mogelijkheid of sportkantines eerder opengesteld kunnen worden.  

We hebben een nieuwe uitdaging. Ook tijdens het dubbelen: houd 1,5 meter afstand. De KNLTB komt nog met adviezen. Alle voorwaarden gesteld in onze mail van 8 mei blijven van kracht. 

Dit betekent:
  • Blijf thuis als je zelf of iemand uit jouw huishouden een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C°), verlies van reuk/smaak.
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Thuis omkleden en douchen
  • Vooraf digitaal afhangen (voor alle 4 spelers) via de website is verplicht
  • Kom niet eerder dan 10 minuten voor de gereserveerde tennistijd
  • Ga na afloop van het tennis direct naar huis
  • De kantine, de kleedkamers, het toilet (aanvullende eis gemeente) en het terras zijn gesloten
Baan afhangen.
Wat te doen als je voor komende periode voor het enkelspel al een baan hebt gereserveerd en je wilt die boeking omzetten naar dubbelspel? Ga naar "baan afhangen". Daar zie je gelijk onder "mijn reserveringen" jouw boeking staan. Klik op de rode button en verwijder de boeking. Voer vervolgens de nieuwe boeking voor dubbelspel in.

Terras en clubhuis
Het terras en het clubhuis blijven nog gesloten. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling dat stoelen uit de herenkleedkamer worden gehaald en op het terras worden gezet!

Wij roepen iedereen op zijn/haar verantwoordelijkheid te nemen en zich aan de afspraken te houden.

Veel tennisplezier.

Nieuwscategorieën