Welkom SK Veranda Montage BV en Bever Autoaanpassingen

14 juni 2023


Wij zijn blij om te kunnen melden dat we sinds kort twee nieuwe sponsoren hebben: SK Veranda Montage B.V. en Bever autoaanpassingen. Beide partijen stellen zich even kort voor:

SK Veranda (https://www.sk-verandamontage.nl/)
Wij zijn de specialist in het leveren en monteren van veranda's, tuinkamers, glazen schuifwanden, zonwering en rolluiken & screens. Door jarenlange ervaring monteren wij meest nauwkeurig het project met de beste materialen. Van een standaard veranda tot een complete tuinkamer op maat. Ga voor woongenot en ervaar de verrijking die een veranda of tuinkamer brengt.

Heeft u speciale wensen ? Wij realiseren het! Combinatie van hout en aluminium? Maak snel een afspraak voor een adviesgesprek in onze showroom en ervaar wat de mogelijkheden zijn!

Bever autoaanpassingen (https://www.beverautoaanpassingen.nl/)
Automobiliteit voor iedereen. Dat is de missie van Bever. Met 4 vestigingen in Nederland een eigen rijschool en een internationaal dealernetwerk heeft Bever in de afgelopen jaren al vele duizenden mensen weer mobiel gemaakt.
Dit jaar bestaat Bever 50 jaar!

Als TC De Leigraaf kijken wij uit naar een goede samenwerking met deze nieuwe sponsors!

Bent u ge├»nteresseerd geraakt om onze club te sponsoren? Klik dan dan hier voor meer informatie. Of neem contact op met [email protected].

 

Nieuwscategorieën