Binnenkort Padel bij TC De Leigraaf!

Goed nieuws voor liefhebbers van Padel! Binnenkort verwachten wij te kunnen starten met de bouw van twee Padelbanen op onze Tennisvereniging. Daarmee komt Padellen in Zetten snel dichtbij!

Er komen niet alleen Padelbanen, ook kun je Padellessen volgen en zijn er mogelijkheden voor clinics. En alsof dat nog niet genoeg is, als je lid wordt van onze vereniging heb je toegang tot de Padelbanen én de Tennisbanen. 

Op dit moment werken we heel hard aan alle voorbereidingen. We hopen vanaf aankomende lente (2024) de banen feestelijk te openen en nieuwe leden te kunnen verwelkomen. Interesse? Meld je vast aan voor de wachtlijst. Wij nemen contact met je op zodra de banen in zicht zijn. Aanmelden kan via de volgende link: wachtlijst Padel TC De Leigraaf. Vul je gegevens in en kruis bij 'Lidmaatschap' het vakje 'Ik word nog geen lid maar zet mij op de wachtlijst voor Padel!' aan. Vergeet niet om het formulier te verzenden!

Wil je nu al tennissen én straks verzekerd zijn van een plek op de Padelbanen? Meld je dan nu vast aan als lid van onze vereniging via deze link en ga Padellen bij ons zodra het kan!