SponsorKliks

STEUN ONZE VERENIGING DOOR SPONSORKLIKS TE GEBRUIKEN BIJ JOUW ONLINE AANKOPEN!

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan TC De Leigraaf  zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online via SponsorKliks.nl en TC De Leigraaf ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Via de categorieën boven in het menu kan je bij diverse webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan naar TC De Leigraaf. En nogmaals, het kost jou niets extra!

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van TC De Leigraaf. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of via SponsorKliks.com, je betaalt altijd hetzelfde. Echter, alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit aan SponsorKliks en profiteert jouw vereniging (TC De Leigraaf) hier direct van!

Wat moet je doen om TC De Leigraaf te steunen?

Het steunen van onze vereniging begint bij de SponsorKlik. Deze moet je niet vergeten! Om op de sponsorkliks-pagina van TC de Leigraaf te komen klik je hier!

Of nog makkelijker, klik op de button in de rechterbalk. Deze is op elke pagina te zien. Vervolgens word je doorgeleid naar de website van SponsorKliks en kies je in het menu de webwinkel van jouw keuze. Bij elke aankoop die je via deze route doet, maakt SponsorKliks een commissie over aan onze vereniging. Het is wel belangrijk om hierbij de cookies te accepteren, zodat de webwinkel ziet dat je via de sponsorklikspagina van onze club komt. 

De eerste keer krijg je een pop-up melding over het inzien van het transactieoverzicht. Deze melding kan je wegklikken en komt vervolgens niet meer terug. Dit heeft geen invloed op de commissie die wij als club krijgen. 

Goed om te weten: je blijft anoniem

Je online bestelling begint weliswaar via de website van SponsorKliks, maar je hoeft je daar niet te registreren voordat je een bestelling doet. Hierdoor weten zowel SponsorKliks als wij niet wie er iets heeft besteld. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel er iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie aan TC De Leigraaf toekomt. Dat weten ze omdat je via onze SponsorKliks pagina naar de webwinkel van jouw keuze bent gegaan.

Browserextentie Google Chrome

Om onze club nog makkelijker te kunnen steunen kan je een browserextentie installeren in je Google Chrome browser. Als je deze installeert krijg je op het moment dat je een webshop bezoekt een pop-up melding met de vraag of je de club wilt steunen. Als je hier op ja klikt wordt dit geregistreerd en steun je direct onze club. Voor het installeren van de extentie klik je hier

Doe ook mee!

Wil jij TC De Leigraaf ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKliks-pagina van TC De Leigraaf. Voor jou een kleine moeite, voor onze vereniging directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden en overige betrokkenen dit zouden doen? Vertel dit daarom gerust door aan andere mensen die jouw club een warm hart toedragen! Namens sponsorcommissie van TC De Leigraaf. Alvast heel erg bedankt voor jouw bijdrage aan onze vereniging!