Reugebrink Opticiens nieuwe sponsor TC De Leigraaf

25 februari 2024


Goed nieuws! Reugebrink Opticiens heeft zich aangesloten als nieuwe sponsor van TC De Leigraaf! Met Reugebrink verwelkomen we niet alleen een partner die onze visie op gemeenschapszin en sportiviteit deelt, maar ook onze leden exclusieve voordelen biedt.

Reugebrink Opticiens is al meer dan 40 jaar een vertrouwde naam in Zetten. Eigenaar Jan-Peter Reugebrink runt een prachtige zaak aan de Hoofdstraat in Zetten en is een vakman pur sang. Het beste voor je ogen, dat is waar hij en zijn medewerkers dagelijks mee bezig zijn, zowel in functionaliteit als esthetiek. Of je nu op zoek bent naar een mooie bril, fijn zittende lenzen of een vakkundige oogmeting, bij Reugebrink kun je rekenen op deskundige zorg en een goed zicht.

Speciaal voor leden van TC De Leigraaf heeft Reugebrink een aantrekkelijke ledenactie! Bij aankoop van een half jaar pakket contactlenzen, biedt Reugebrink Opticiens jou als lid van TC een speciale korting van 10%. Koop je voor het eerst een nieuwe bril met glazen bij Reugebrink, ook dan krijg je 10% korting op de aanschaf. En dat is nog niet alles - voor elke aankoop gedaan door onze leden, draagt Reugebrink ook nog eens een extra sponsorbedrag bij aan onze club. Dit is een geweldige kans om zowel jouw zicht als de toekomst van TC De Leigraaf te verbeteren!

Hoe werkt het? Bezoek de winkel van Reugebrink Opticiens en neem onderstaande voucher mee. Doe je een aankoop (zie voorwaarden hierboven), dan wordt de korting direct op je aankoopbedrag in mindering gebracht.

Wij moedigen al onze leden aan om van deze exclusieve aanbieding gebruik te maken en daarmee tegelijkertijd onze TC te steunen!

Welkom Reugebrink Opticiens, en bedankt voor jullie steun aan TC De Leigraaf!

 

Voucher_TC_De_Leigraaf_Reugebrink.pdf

Nieuwscategorieën