Vrijwilligers gezocht

21 januari 2024


Een tennisvereniging kan niet zonder vrijwilligers, en dit geldt zeker voor onze vereniging met twee mooie padelbanen op komst.

Draag jij onze vereniging een warm hart toe? Wil je een handje komen helpen? We zoeken enthousiaste leden voor de barcommissie en de parkcommissie. Ook voor het onderhoud van banen en gebouw is extra hulp zeer welkom. Vind je het leuker om nieuwe leden te verwelkomen en zich thuis te laten voelen bij de club: dan is de Warm-Bad-commissie misschien iets voor je? Vind je het leuk om deel te nemen aan gezellige clubactiviteiten en deze te organiseren: je bent meer dan welkom!

Alle hulp is welkom

Laten we er met zijn allen de schouders onder zetten. Heb je weinig tijd: dan kun je misschien toch nog af en toe meehelpen. Heb je in het verleden al je steentje bijgedragen, je hulp en energie blijven meer dan welkom!

Om het  makkelijk te maken, hebben we de “vacatures” binnen de club op een rijtje gezet met een emailadres voor meer informatie. Wil je niet een vaste activiteit maar wel een keer de handen uit de mouwen steken, laat het ons dan ook weten via een berichtje naar [email protected]

Overzicht vacatures:

 

Namens alle leden en het Bestuur, bij voorbaat hartelijk dank! 

Nieuwscategorieën