Lidmaatschap

Het lidmaatschap van onze vereniging loopt per kalenderjaar. 
Betaling per automatische incasso, per jaar, halfjaar of per kwartaal.
 
Contributies
 
Senioren € 135,- per jaar
Proeflidmaatschap 2 maanden senioren incl. 3 groepstennislessen € 50,-
Junioren tot 1/1 van het jaar waarin men 11 wordt € 52,- per jaar
Junioren tot 1/1 van het jaar waarin met 18 jaar wordt € 62,- per jaar
Proeflidmaatschap 2 maanden junioren incl. 3 groepstennislessen € 35,-
Zomerlidmaatschap van 1 juni t/m 31 augustus senioren € 30,-
Zomerlidmaatschap van 1 juni t/m 31 augustus junioren € 15,-

Studenten seniorenleden tot 1/1 van het jaar waarin men 27 jaar wordt.

Voor het studentenlidmaatschap moet voor 1/1 een kopie van de studentenkaart naar de penningmeester worden gestuurd.

€ 70,- per jaar
Steunlid € 20,- per jaar
Waarborgsom sleutel voor hek en halletje/kleedkamer € 22,-
Waarborgsom tijdelijke ledenpas € 15,-
Waarborgsom leenracket € 25,-
 
Word je in de loop van het jaar lid, dan berekenen we de contributie alleen over die periode. 
 
Proeflidmaatschap
Weet je nog niet zeker of je lid wilt worden en wil je het eerst een tijdje proberen? Als je niet eerder lid bent geweest van onze vereniging kun je de eerste twee maanden proeflid worden. Je ontvangt dan een tijdelijke ledenpas. Deze heb je nodig om op de club af te hangen om te tennissen. Met het proeflidmaatschap is het niet mogelijk om deel te nemen aan KNLTB aangemelde toernooien. Wel kun je meedoen aan andere clubactiviteiten en ben je welkom bij de soosmomenten.
 
Voor proeflidmaatschap betaal je € 50,- voor senioren of € 35,- voor junioren. Hiervoor mag je twee maanden onbeperkt gebruik maken van de banen. Daarnaast ontvang je 3 tennislessen van een professionele trainer. In een groep van 4 of 3 personen duren de lessen een uur. In een groep van 2 personen een half uur. Bij weinig nieuwe aanmeldingen kan het aantal gratis proeflessen worden gewijzigd naar 1 uur privéles. We zorgen ervoor dat deze automatisch omgezet wordt naar een gewoon lidmaatschap, tenzij je voor het einde van de proefperiode opzegt via de ledenadministratie. 
 
Zomerlidmaatschap
Het zomerlidmaatschap is een lidmaatschap van 1 juni t/m 31 augustus. Dit is met name bedoeld voor sporters die in de zomermaanden hun andere sport niet kunnen beoefenen. Voor het zomerlidmaatschap betaal je € 30,- voor senioren of € 15,- voor junioren. Hiervoor mag je drie maanden onbeperkt gebruik maken van de banen. Met het zomerlidmaatschap is het niet mogelijk om deel te nemen aan KNLTB aangemelde toernooien. Wel kun je meedoen aan andere clubactiviteiten en ben je welkom bij de soosmomenten. Na drie maanden stopt het zomerlidmaatschap automatisch.
 
Wat moet je doen als je lid wil worden?
Lijkt het jou ook leuk om lid te worden van TC De Leigraaf? Of wil je gebruik maken van het proeflidmaatschap of het zomerlidmaatschap? Vul dan je gegevens in op het inschrijfformulier. Vul het formulier in en stuur het inschrijfformulier naar [email protected]
Het inschrijfformulier mag je ook in de brievenbus doen bij het hek van de club. Na ontvangst van je gegevens neemt de ledenadministratie contact met je op. 
 
 
Mutaties
Als je om medische redenen voor een langere tijd niet mag tennissen of als je zwanger bent, dan mag je het lidmaatschap omzetten in een steunlidmaatschap. Je mag dan niet tennissen, maar blijft wel lid van de vereniging. Alle mutaties melden bij de ledenadministratie. [email protected]
 
Opzeggingen
Wie zijn lidmaatschap wil beëindigen, moet vóór 1 december opzeggen, anders moet je het volgende jaar ook betalen. Een uitzondering hierop is als je gaat verhuizen buiten de regio Zetten (afstand meer dan 20 km); je kunt dan tussentijds opzeggen.
 
Opzeggingen, dienen SCHRIFTELIJK te worden gedaan bij de  ledenadministratie: [email protected]
Bij inlevering van de sleutel wordt je waarborgsom teruggestort.
 
 
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 42846406

Clubhuis

Leigraafseweg 6
6671 MC Zetten